om oss

2017 väcktes idén om att anordna träningsresor i kustområdet kring Adriatiska havet. Detta efter att vi personligen varit i närområdet och upptäckt den stora potentialen kring Adriatiska kusten som bjuder på traditionella badorter, stora sandstränder, god mat och rika möjligheter att kombinera träning med natur och kultur.

Kort därefter anordnades de första träningsresorna för fotbollslag i olika divisioner. Tack vare den goda responsen, har vi nu valt att utveckla konceptet vidare och satsa på ytterligare destinationer.

Vad vi gör

Vi på Adriatic Sport Camps är en sportresearrangör med fokus på träningsresor kring Adriatiska havet för fotbollslag.

Våra samarbetspartners är noga utvalda och kvalitetssäkrade genom en noggrann process där vi valt att endast samarbeta med hotell, träningsanläggningar och restauranger som håller hög standard till ett rimligt pris.

För oss är det viktigt att processen från bokning till avresa går så smidigt som möjligt, så att ni som fotbollslag kan fokusera på det som är viktigast. Hos oss kan ni luta er tillbaka och låta oss sköta det mesta.

Varför Adriatiska havet?

Förutom att turismen här tagit fart rejält, har även fotbollen fått sig ett stort upplyft, vilket inte minst speglas i Kroatiens framgångar under fotbolls-VM 2018.

I kombination med den storslagna naturen, det kristallklara vattnet och hur lätt det är att ta sig mellan genuina miljöer, vill vi erbjuda högklassiga idrottsanläggningar i väl utformade paketresor för såväl stora som små fotbollsföreningar.

Vår vision

Vår vision är att bli det självklara valet för fotbollslag som ska åka på träningsresor, och som förväntar sig att kunna få en så smidig men samtidigt minnesvärd och givande träningsresa som möjligt.

Trygghet

Våra samarbetspartners är noga utvalda och vi har valt att endast samarbeta med aktörer som uppfyller våra höga krav.

Smidighet

Luta er tillbaka och låt oss sköta hela processen så ni kan fokusera på det som är viktigt för er.

Socialt

Öka sammanhållningen med roliga aktiviteter som stärker ert team samtidigt som ni skapar minnen för livet!

Adriatic SportCamps AB
Säte: Helsingborg
Org.nummer: 559175-4071

Copyright © 2018 Adriatic Sport Camps